Sådan skriver BravoTours om La Palma.

Den cubanske lillesøster
La Palma er en unik kombination af smuk natur, charmerende byer, gode hoteller tilsat et forfriskende strejf af Latinamerika og særligt Cuba. Tidligere har flere lokale nemlig søgt lykken på Cuba, og da flere emigranter vendte retur til hjemøen La Palma, tog de kulturen og traditionerne fra Cuba med sig. 

Arkitekturen
Arkitekturen i mange latinamerikanske byer bærer præg af den spanske kolonitid med farverige huse, balkoner i træ med finurlige detaljer og torve, som centrum for byens liv. 
 
Smagen af rom
Vidste du, at der bliver produceret rom på De Kanariske Øer? Aldea Ron har hovedsæde på La Palma, og produktionen foregår med samme traditionelle metoder, som da destilleriet startede i 1936. Du kan smage La Palmas egen rom på lokale beværtninger.
 
Hjemmerullede cigarer
Ja, vi er altså stadig på La Palma og ikke Cuba, men øen har faktisk en lang historie inden for cigarproduktion, som stammer tilbage fra midten af 1900-tallet. Produktionen blev dog startet af emigranter, der rejste til Cuba for at søge lykken, men senere vendte tilbage til La Palma. 
 
Festligt karneval
Alle De Kanariske Øer har årlige karnevaller, men karnevallet på La Palma, kaldet Los Indianos, er alligevel anderledes. Deltagerne er klædt i hvidt, og er du det ikke hjemmefra, så bliver du det med garanti, når der kastes med talkumpulver i byens gader.
 
Maden
Også maden har et strejf af latinamerikanske smagsnoter med masser af fisk, varme og friske urter. Du kan selvfølgelig også få klassisk tapas og kanariske specialiteter.