Los Llanos de Aridane

Los Llanos de Aridane

Los Lllanos er den næststørste by på La Palma. Den har 20.200 indbyggere og dækker 35 km2. Den er landbrugs- og handelscenter for den rige Valle de Aridane (Aridane-dalen). Dalen ligger i et af de vigtigste landbrugsområder på Canarieøerne. Dalen har et fantastisk godt klima der gør stedet helt perfekt til dyrkning af bananer, og det er også denne del af øen der tiltrækker flest turister, hvilket styrker økonomien i den moderne by.

Plaza de España

Er en hyggelig plads med fortovscaféer, og her finder man de 11 helt specielle indiske laurbær-træer med kæmpe-kroner, som giver skygge til gæsterne på cafeerne. Træerne er over 100 år gamle og de er et af byens levende symboler.

Plaza de Elias Santos

En gammel plads med kæmpe palmer.

El templo de Nuestra Señora de Los Remedios

Er fra det 16. århundrede og et besøg værd. Her tilbedes de lokales skytshelgen La Virgen de Los Remedios. Hvert andet år, i den sidste uge i auust, fejres hun med en meget traditionel fest, hvor gaderne er fulde af folk, der synger og danser, og alle huse er pyntet.

Det er også tæt på byen at man finder de mest besøgte strande som f.eks. Puerto Naos, Charco Verde osv. Puerto Naos er den mest turistede, og når man taler om turistede strande, er der på La Palma rigtig god plads mellem soldyrkerne. Der er en del fortovsrestauranter ved stranden, men man er ikke ved at drukne i souvenir-butikker med badedyr, sololie osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Besøg den smukke grønne ø og få en oplevelse for livet!