Bravo Tours sæson 2018/2019

Nu har Bravo Tours sendt gæster til La Palma i 1 måned i denne sæson. Det har for nogle været med blandede oplevelser. På grund af Primera Airs konkurs, har Bravo Tours forsøgt at hjælpe de gæster der havde købt en rejse til La Palma. Man har i stedet booket et græsk flyselskab – Orange 2 fly – der ikke har levet op til det som gæsterne forventede, eller rettere sagt, har Bravo Tours ikke informeret deres kunder godt nok. Man har f.eks. ikke fortalt de rejsende, at man ikke kan købe mad og drikkevarer ombord på flyene. Nogle afgange har også været meget forsinkede.

Et fly fra Billund den 9. november, skulle lette kl.06:00 og var først på La Palma kl. 20:50 (La Palma tid) hvilket er 21:50 dansk tid. Flyet skulle via København, som man var informeret om, og så landede det i Belgien for at tanke, hvilket Bravo Tours ikke havde fortalt de rejsende på forhånd. Det blev en rejse på ca. 15 ½ time, der normalt skulle tage 7 ½ time når der er mellemlanding i København.

Det er selvfølgelig en svær situation for Bravo Tours, at stå i, når et flyselskab går konkurs, og der hurtigt skal findes andre flyselskaber. Men det er meget trist, at man ikke har orienteret de rejsende godt nok og selvfølgelig giver det en masse vrede og frustrationer.

Vi kan se, at Bravo Tours nu har fundet et andet flyselskab til deres rejser til La Palma med start d. 22.11.2018. Vi håber, at det bliver en succes.